Budućnost zove: U prodaji je decembarski broj magazina Harper's BAZAAR!

Novo, decembarsko izdanje magazina Harper's BAZAAR u prodaji je do 21.12.

U ovom broju za vas smo pripremili pregršt inspirativnih modnih priča, od kojh ona na koju smo posebno ponosni krasi našu naslovnu stranu. Kako moda u spoju sa tehnologijom od žene može da načini Matrix heroinu modernog doba otkrivamo vam u saradnji sa nekima od najinovativnijh bredova na tržištu, kao što su @dysonshop.rs @honorsrbija.

Kada su u pitanju trendovi sezone otkrivamo kako da nosite sve nijanse crvene, a po pitanju onih iz sveta šminke dajemo vam inspiraciju za implementiranje zlatnih i sivih nijasi, jer praznična sezona tik je iza ugla, a mi nemamo nameru da odustanemo od elegancije i glamura.

Pred kraj godine ušli smo u petu brzinu, zahvaljujući Mazdi CX-30 @mazda.rs, sa kojom su nas na put poveli @tamaradragicevic i @petarbencina, otkrivajući nam šta spaja svakodnevicu i crveni tepih, magiju filma i realnost rutine. U retrospektivi godine, osvrćemo se na žene koje su obeležile 2021., neke su promenile naš način razmišljanja, na druge smo ponosni, a sve one nepresušna inspiracija. Jedna takva žena priključila se našem timu ovog meseca na mestu urednice, naša draga @tamarabogunovic sa kojom vas sa radošću upoznajemo.

Još jedna Tamara decembarski broj obojila je posebnom notom, ali onom mirisnom - u pitanju je naša poznata influenserka @tamarakalinic, koja vam donosi ekskluzivnu priču o legatu Cabrielle Coco @chanel.

Čitajte nas od sutra i obavezno javite utiske! Uspešan i nezaboravan poslednji mesec u godini, želi vam redakcija magzina Harper's BAZAAR Serbia.

Stil sa naslovnice:

Katarina Filipović Ašik nosi SPORTMAX bundu
STEVE MADDEN salonke i CALZEDONIA čarape
Fotografije: MARKO VULEVIĆ
Stajling: MARKO MRKAJA
Šminka: ANA NIKOLIĆ
Frizura: SRĐAN KOLAREVIĆ

U nastavku zavirite u naš novi broj:

FUTURE PERFECT: Kako izgleda spoj neizostavne tehnologije i mode kroz naše oči

U našem najnovijem modnom editorijalu koji krasi naslovnu stranu moda i tehnologija postaju jedno i pretvaraju ženu od stila u Matrix heroinu modernog doba. Uz najnovije trendove poruka je jasna - BUDUĆNOST je u vašim rukama. Pozivamo vas da smelo zakoračite i prihvatite izazov.

 

MODNI TRENDOVI sezone:

Ove sezone prigrlite neutralne boje peščanih dina, odvažite se i kombinujte kožu i kašmir i vunu i svilu u isti mah. I ne zaboravite da su sve nijanse crvene must have. Budite u trendu!

Ekskluzivni editorijal: Tamara i Petar u PETOJ BRZINI

Tamara Dragičević i Petar Benčina vode brz život. Šta spaja svakodnevicu i crveni tepih, magiju filma i realnost rutine? Mazda CX-30 vozi ih na željeno mesto sa stilom gazele, a brzinom pantera.

RETROSPEKTIVA godine: Žene koje su obeležile 2021.

Protekla godina ostavila je iza sebe brojne pobede vredne pomena, naročito one koje potpisuju žene. Mnoge od njih pamtićemo još dugo. Na neke smo ponosni, drugima se radujemo, a postoje i one koje su nas zauvek promenile - nabolje. Tim povodom, prisećamo se naj-momenata, slavimo žene i njihove uspehe.

24 SATA SA... Aleksandrom Duende

Vodimo vas u laganu jutarnju šetnju Beogradom sa modnom dizajnerkom i osnivačicom slow fashion brenda DAIRE, preduzetnicom i di-džejom, potom u spiritualno popodne u njenom domu, pa sve do inspirativnog Berlina.

MAKEUP: Sve nijanse ZLATNE I SREBRNE

Da, to vreme u godini je stiglo. Opet nekako iznenada, što nas ostavlja zatečenima, ali i budi u nam ai neku novu nadu. Zato slavimo. Praznično je uvek u sjajnim tonovima sa naglaskom na glamur. Šminkeri kažu da sa zlatnom u ovom periodu ne možete pogrešiti, a ukoliko je to za vaš ukus suviše smelo, onda izaberite sivu kao vodeći zimski make-up trend.

Šta je zajedničko Tamari Kalinić i Cabrielle Coco Chanel?

Pored tog što je najpoznatiji i najprodavaniji parfem na svetu, Chanel N°5 proslavlja 100 godina slobode, ženskog duha i osećaja za avanturu. Tim povodom, razgovarali smo sa Tamarom Kalinić koja je imala priliku da poseti cvetne plantaže jasmina i  otkriva na koji način se legat Gabrielle Chanel pažljivo neguje i interpretira danas.

 

Pročitajte još

Pogledajte arhivu