Harper’s BAZAAR: april 2020.

 

Stigao je aprilski broj Harper’s BAZAAR magazina! Za naslovnu stranu novog broja, pozirala je Kate Kisko Korobova, koja je za ovo izdanje nosila predivnu Ralph & Russo haljinu. Njen make up, kao i stajling, najavljuju neke od najvećih prolećnih trendova.

Fotografije: Daniella Midenge; Stajling:Martina Nilsson; Šminka:Nathan Hejl; Frizura: Peter Savic; Artwork na naslovnoj strani: Cyril Lancelin; Produkcija: Mag Model Pr Inc.

Aprilski broj donosi mnoštvo zanimljivih tema, među kojima ćete otkriti i deset načina na koje možete nositi neon u svom svakodnevnom stajlingu, saznaćete koje boje su u trendu ovog proleća, a moći ćete da pročitate sve o modnoj egzibiciji Christiana Louboutina.

Ipak, ovo nije sve što je BAZAAR pripremio za vas! Na trideset i šestoj strani magazina nalazi se dodatak - Harper’s BAZAAR Man. Na naslovnici je Francisco Lachowski, koji nosi kaput R. Swaider, košulju, pantalone i čizme Saint Laurent i kravatu Versace.

Čitav tiraž aprilskog izdanja Harper's BAZAAR magazina dostupan je sa poklonima brendova Rimmel i Max Factor, sa cenom od 290 dinara. 

Fotografije: Fernando Sippel; Modni urednik: Marko Mrkaja Stajling: Charlie Ward Grooming: Pieraa Lortie; Kreativna direkcija: Romulo Pires

Harper’s BAZAAR na kioscima možete potražiti od 21. marta!

Pročitajte još

Pogledajte arhivu