Boja sezone: Zoe Kravitz u džemperu koji je preplavio srpske radnje

Da li ste već primetili da je ova boja preuzela primat među vodećim modelima zimske sezone?

U Los Anđelesu ovih dana je prijatnih 15 stepeni u plusu, sunčano je i miris dolazećeg proleća oseća se u vazduhu, ali omiljeni zimski komadi i dalje imaju primat. Ipak, sezonski i dalje je zima zar ne?

Međutim, kada je u pitanju ovaj trendy model, kroj nije ono što ga čini komadom u fokusu, već boja, te smo sigurni da će trendseterke naći način da ovu efektnu boju implementiraju i u prolećne outfite i to baš ovako kako je to pre par dana demonstrirala lepa Zoe Kravitz.

Boja u fokusu je skarletno crvena, kao i generalno crvena sa narandžastim pod-tonom.

Džempere i kardigane u ovoj nijansi, mogli ste videti kao vodeće komade zimskih kolekcija praktično svih high-street brendova tokom čitave sezone.

U pitanju je boja koja instant podiže izgled, a najlepše se kombinuje sa belom, ali i tamnim nijansama poput teget, te komplementarnom ljubičastom, pogotovo onom u lavanda tonu - koji će biti vodeći tokom prolećne i letnje sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jull wilde (@juliannawilde)

Ukoliko ste u pohodu na aktuelna sniženja naš savet je da obavezno u obzir uzemete neke od komada u skarletno crvenom tonu, onog momenata kada nastupi međusezona sigurni smo da ćete nam biti zahvalni.

Tekst: M.B.

Foto: Profimeda

Pročitajte još

Pročitaj još