Ready-To-Wear – Chanel prolećna i letnja kampanja

Bioskop je u središtu Chanel kampanje za proleće/leto 2020. Ready-To-Wear koju je fotografisao Jean-Baptiste Mondino i u kojoj je bila Kristen Stewart, ambasadorka Chanel-a.

Nulta gravitacija snimaka odražava predstavu o pisti koju je zamislila Virginie Viard u Grand Palais-u, gde su modeli hodali preko krovova Pariza.

„Za mene je uz ovaj dekor koji je bio i minimalistički i grandiozan postojala želja za disanjem, u toj čistoći, delikatnosti, ženstvenosti i lakoće devojaka na krovovima, kao i jednostavnosti u načinu na koji su hodale”, rekao je fotograf, Jean-Baptiste Mondino.

Kristen Stewart, jedna od najharizmatičnijih glumica svoje generacije, razmišlja o samoj suštini kolekcije: kinematografskoj silueti, eteričnoj i gracioznoj, uhvaćenoj u vazduhu.

"Raspoloženje kampanje se osećalo nekako suptilno, kao u onom trenutku kada skočite u vazduh i bez težine ste", nastavlja ona. "Odeća je davala mogućnost kretanja, u njoj može da se pleše, trči i diše. Osećala sam se kao da je to dah svežeg vazduha. Činilo mi se da je tu garderobu napravio neko ko bi je mogao i sam nositi. Zaista nam treba osećaj svežine, moramo uvek osećati da smo spremne za pokret. A ta odeća omogućava da se to oseća".

Svaka fotografija evocira mladolikost i slobodu.

OVDE pogledajte najnoviju Chanel hidratantnu kremu.

Photo: Chanel

Pročitajte još

Pročitaj još

Tamara Kalinić otkriva vam sve što treba da znate o mirsnim poljima sa kojih nastaje Chanel N°5!

Posetom cvetnim plantažama od kojih kuća Chanel pravi parfeme (najstariji kreiran 1921. godine), Tamara Kalinić otkriva na koji način se legat Gabrielle Chanel pažljivo neguje i interpretira danas.

Želimo svaki model iz poslednje Chanel kolekcije!

Sa pogledom na panoramu Dubaija, odabrana publika imala je prilike da uživo pogleda kolekciju inspirisanu 60-im.

Ručno krojena Chanel haljina u kojoj se Nina Flohr udala za princa Filipa zasenila je i najlepše kraljevske venčanice koje smo do sada videli

Kraljevsko venčanje u Grčkoj okupilo je pripadnike evropskih monarhija, a mlada je blistala u Chanel venčanici sa mašnom koja će postati nova inspiracija budućim nevestama.

Šta kultne beauty proizvode čini toliko traženim, a druge ne?

Ko god je u poslednjih dve decenije pomirisao kultni Chanel broj 5 složio se sa tim da miriše zapravo ništa naročito, ali činjenica je da je ovaj parfem i dalje na tronu najpoželjnjih. Zašto?

Niko ne nosi Chanel poput nje: Penelope Kruz u ikoničnom kompletu postigla vamp look

Španska glumica ambasador je Chanel kuće, te ne čudi što je često viđamo u njihovim kreacijama, ali ovog puta nadmašila je samu sebe.

Izgled dostojan najbolje glumice: Penelope Cruz blistala je na crvenom tepihu u srebrnoj Chanel toaleti

Pored titule za najbolju glumicu na venecijanskom filmskom festivalu, zaslužila je i modnu titulu za najbolje odevenu.