Broadway umesto modne piste na reviji Michael Korsa

Michael Kors je predstavio svoju novu kolekciju u četvrtak uveče u okviru NYFW 2021. godine.

Menhetnom su prošetale najveće zvezde modne industrije. 24-godišnjoj Belli Hadid pridružile su se Irina Shayk, Naomi Campbell, Ashley Graham i Helena Christensen.

Revija je održana u digitalnom formatu – paradiranje modela „modnom pistom“ zabeleženo je na video snimku, koji će kasnije biti predstavljen javnosti.

Dok čekamo snimak i fotografije da ocenimo kolekciju, pojavile su se prve fotografije na kojima vidimo najveće zvezde i supermodele koji su se okupili da podrže Michael Korsa te večeri.

Irina Shayk, Bella Hadid, Naomi Campbell, Carolyn Murphy, Ashley Graham, Liya Kebede, Vittoria Ceretti, Helena Christensen pretvorile su ulice Njujorka u pravu modnu pistu – revija je održana na otvorenom zbog pandemije koronavirusa u blizini pozorišta Bernard B. Jacobs. Takva postava super zvezda retko se okuplja - tako da će revija sigurno biti za pamćenje.

Sudeći prema ovim prvim snimcima, kolekcija je ispunjena elegantnim, klasičnim siluetama, svetlucavim tkaninama, šljokicama i jednobojnim stajlinzima - ukratko, to je sve zbog čega volimo Michael Kors-a.  

foto:dailymail.co.uk

Pročitajte još

Pročitaj još