Burberry ženstvenost: prozirne cipele i puno zlata

Riccardo Tisci je odlučio da iscrpno odgovori na pitanje kako vidi ženstvenost. Zapravo, odlučio je da kolekciju nazove jednostavno - Femininity.

Pa kakva je Burberry ženstvenost?

Prvo što upada u oči prilikom gledanja revije je obilje zlata. Tisci predlaže da ga nosite bukvalno od glave do pete: u obliku haljina, topova, rolki, mantila i torbi. Drugo je krzno. Haljine i trenč kaputi su izrađeni sa printom koji imitira teksturu krzna. Inače, obe opcije su savršene za zaštitnike životinja: Burberry ne koristi prirodno krzno u svojim kolekcijama.

Drugi veliki blok na reviji bio je posvećeno crnoj i beloj boji. Ako će se stvari od krzna i zlatnih šljokica svideti svima kojima je tokom meseci karantina nedostajao osećaj zabava, onda su ove uzdržanije i praktičnije odevne kombinacije – za sve koji vole praktičniji način oblačenja.

Modni dodatak u koji će se devojke sigurno zaljubiti su šeširi sa naušnicama. Naročito u kombinaciji sa krznenim kaputima od istog krzna – tokom hladne i duge zime takav aksesoar će biti vrlo prikladan.

 

Pročitajte još

Pročitaj još