10 torbi koje će biti najmodernije 2021. godine

Novi predmeti želje!

Sva hrana je pojedena, odgledali smo novogodišnje filmove, možda ste čak uspeli da se vratite treninzima i uravnoteženoj ishrani. Šta dalje?

Predlažemo da svoju garderobu počnete usklađivati sa trendovima 2021. godine. Najbolje je početi torbama. Prvo, torbe odmah privlače svu pažnju na sebe. Zatim, savršeno će upotpuniti i najjednostavniji stajling. Treće, dodaci su uvek kategorija na koju se troši najviše novca, tako da ih jednostavno ne možete kupiti previše. I na kraju, torbe su uvek glavni predmeti želja o kojima sve žene najviše sanjaju.

Zato predlažemo da ne odlažete i već sada započnete kupovinu najboljih modela 2021. godine.

Koje torbe će biti u trendu ove godine?

Sada u svetu modnih dodataka vladaju dva suprotna trenda. S jedne strane, minijaturne torbice su i dalje izuzetno popularne - vrlo mikroskopskih dimenzija (za šta je zaslužan Simon Porte Jacquemus). Pre svega, male „baguettes“ u duhu 2000-ih (poput Carrie Bradshaw u „Sex and the City“) i dirljive retro-varijacije iz 90-ih.

S druge strane, suprotan trend aktivno dobija na zamahu. Na modnim pistama i u Instagram feedu sve češće se pojavljuju preterano velike torbe koje odgovaraju bukvalno svemu. Savršene su za šetnju i odlazak u kancelariju.

Kako se sada ne zbuniti i napraviti pravi izbor prilikom kupovine nove torbe? Vrlo je jednostavno: pogledajte našu galeriju. Prikupili smo 10 najboljih modela, od kojih će vas svaki približiti statusu prave ikone stila.  

foto:.harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još