Back to black: šik predlozi za nošenje crne boje tokom proleća

Stvorite jedinstvene kontraste pomoću naših saveta za stilizovanje.

Iako je proleće rezervisano za cvetni print i pastelne boje, vanvremenskoj i klasičnoj crnoj uvek je mesto u svakoj ženskoj garderobi.

Kako sunce postaje sve jače i sjajnije, crni komadi će i dalje dodavati šik osećaj našem izgledu, pa moramo pronaći najsavremenije načine da ih uklopimo u svoj stajling.

 Teksas pantalone

Plave farmerke mogu biti jedan od najpraktičnijih komada naše garderobe, koji se može nositi u mnogim prilikama, ali činjenica je da crni modeli izgledaju formalnije. Odlično se kombinuju sa belom košuljom, blejzerom i mokasinama, kao i sa majicom i patikama za ležerniji izgled.  

Haljina

Ako se pitate koji komad koji bi svaka žena trebalo da ima u svojoj kolekciji bez obzira na stil, sa apsolutnom sigurnošću vam kažemo da je to crna haljina. Mala crna haljina već dugi niz decenija je must have i istovremeno jedan od omiljenih dizajna poznatih modnih kreatora. Postoji mnogo načina da ovog proleća nosite crnu haljinu. Ove sezone imate priliku da odaberete široke modele sa snažnim detaljima poput puff rukava. S druge strane, ne zaboravite na slip haljine koje možete kombinovati sa modernim blejzerima i jaknama.  

Braon + crna

Dugo godina je kombinacija crne i braon bila „zabranjena“. Ali street style zvezde su bile vrlo maštovite i imale su drugačiji pogled na ovu neobičnu kombinaciju. To je sada jedan od najvećih trendova koji  svi želimo da isprobamo - ako to već niste učinili. Za početak možete koristiti „mirnije“ kombinacije, birajući svetle nijanse braon boje.

Široke pantalone

Da li želite da obnovite svoj stil i zadivite samo jednim potezom? Imamo rešenje za vas. Široke „tata“ pantalone su ključna stavka za postizanje željenog rezultata. Ne treba da radite ništa više od dodavanja bluze ili elegantne košulje. Kladite se na crnu verziju.

Smeli tonovi

Do sada smo shvatili da je ovo proleće u potpunosti posvećeno jarkim bojama. Za sve vas koji želite da pratite trendove, ali se s druge strane ne osećate spremnim da napustite crnu, predlažemo da kombinujete jarke boje sa crnom. Da biste postigli efektan izgled kombinujte crne komade sa ružičastim ili drugim svetlim fluo nijansama i napravite moderne prolećne stajlinge.   

foto:Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još