Harper's Bazaar Srbija

20 arhivskih fotografija Cindy Crawford kojima se možemo beskrajno diviti

Povodom 55. rođendana legendarne lepotice.

20. februara rođena je jedna od najlepših žena na svetu – Cindy Crawford. Tokom proteklih 30 godina, ona je uvek bila nazivana gotovo glavnim seksualnim simbolom našeg doba – i ova titula je potpuno opravdana.

Pregledajući fotografije vrhunskog modela snimljene krajem prošlog veka, ne možemo prestati da se divimo njenoj lepoti i izvajanom telu. Međutim, upoređujući ih sa njenim izgledom danas,  shvatamo da razlika nije velika: godine prolaze, a zvezda modnih pista praktično se ne menja.

Isti blistavi osmeh, beskrajno duge noge, tradicionalno luksuzni stajling i figura dostojna ovacija! Sa 55 godina, kao i sa 23 godine, Cindy Crawford je blistava u svakom pogledu: nastavlja da aktivno radi, redovno dobija primamljive ponude od sjajnih časopisa i modnih brendova, možda čak i češće nego sve njene mlade koleginice zajedno. Ali njeno glavno bogatstvo je velika, svetla kuća u Malibuu, zgodan suprug i uspešna deca koja idu njenim stopama.

Povodom 55. rođendana slavne mankenke predlažemo da se prepustite nostalgiji i zaronite u arhive, u kojima je skrivena velika raznolikost atmosferskih, lepih i nezaboravnih snimaka.

bazaar.ru

Najnovije