Harper's Bazaar Srbija

Ako je akcenat na ramenima, onda ovako: kraljica Letizija u prozirnoj bluzi

Kraljica Letizija ima urođeni osećaj za stil.

Ona neprestano iznenađuje besprekorno komponovanim modernim stajlinzima, koji se, inače, jasno uklapaju u kraljevski protokol. Po ovome je Letizia slična jordanskoj kraljici Raniji i Kate Middleton. Takođe voli minimalističku modu i često kombinuje odeću luksuznih i fast fashion brendova. Na primer, neki od omiljenih brendova Letizije su Massimo Dutti i Zara.

Nedavno je španska kraljica prisustvovala događaju u jednom od najstarijih studentskih domova u Madridu. Za tu priliku izabrala je svetlu bluzu sa cvetnim printom koja je naglasila njena ramena i kombinovala je sa crop belim pantalonama u lakonskom stilu. Ležeran letnji izgled upotpunile su espadrile na masivnoj platformi sa vezicama, tanki smeđi kaiš i zaštitna maska, koja je već postala neizostavni dodatak. Kada je reč o nakitu, Letizia je odabrala zlatni prsten i male okrugle minđuše.

Podsetićemo, nedavno su španski kralj Filip VI i kraljica Letizia prisustvovali ceremoniji dodele zlatne medalje za zasluge u oblasti likovne umetnosti u palati El Pardo u Madridu. Na događaju se Njeno Veličanstvo pojavilo sa sedim pramenovima u kosi, što govori o njenoj podršci trendu ka prirodnoj lepoti.

Najnovije