Harper's Bazaar Srbija

Trendu “naked” čizama priklonila se i Ana Ivanović

Nakon Emme Watson, Anne Vitiello i Tiffany Hsu zavodljiv model Jimmy Choo x Mugler cipela videli smo i na našoj teniserki.

Kada su se Jimmy Choo i Mugler udružili kako bi kreirali nov model cipela, svima je bilo jasno da će nam biti isporučen jedinstven dizajn podoban da zavlada 2022. Kolaboracija je otkrivena u februaru i produkt ovih modnih bogova bile su “naked” čizme.

Upečatljive mrežasto-providne tkanine i uzane siluete, čizme dolaze u dva modela: urbaniji kraći kroj i dramatičan stil do butina, kao i u dve boje, crnoj i neon zelenoj. Detalj u vidu “naked” pruga daje veoma zanimljivu iluziju kao da su noge gole.

Slavne ličnosti uveliko su odabrale svoje modele, pa smo tako imali priliku da vidimo holivudsku glumicu Emmu Watson, kao I trendseterke Annu Vitiello i Tiffany Hsu u oba dizajna (o čemu više možete da pročitate  OVDE), a sada je u njima viđena i naša teniserka Ana Ivanović.

Povodom dodele Best brands nagrada u Nemačkoj, Ana i Bastian pojavili su se na crvenom tepihu događaja u svom elegantnom maniru.

Teniserka je nosila crnu midi haljinu spuštenih ramena i dubokog šlica koji joj je otkrivao Jimmy Choo x Mugler “naked” čizme do butina. Senzualan izgled zaokružila je raskošnom dijamantskom ogrlicom, prstenom i minđušama, dok je kosu stilizovala opuštenim talasima.

Klikom na galeriju pogledajte kako je trendi teniserka izgledala u gorućem dizajnu čizama.

Foto: Profimedia

Piredila: T.Mišović

Najnovije