Harper's Bazaar Srbija

Angelina Jolie pronašla je savršenu belu haljinu za leto

Angelina Jolie je poznata po tome što gotovo uvek nosi crnu jednostavnu odeću.

Čak i na crvenom tepihu retko menja svoju omiljenu nijansu – da ne govorimo o njenim svakodnevnim izlascima. Ali iscrpljujuća letnja vrućina diktira svoja pravila – pa čak i najveći ljubitelji crne boje ponekad moraju da odaberu svetle nijanse. Zbog toga je poznata glumica nedavno primećena u beloj haljini – i usudili bismo se reći da je ovo savršena haljina za tople letnje dane.

Jolie je izabrala „bezvremenski” kroj koji nikada ne izlazi iz mode i pristaje jednostavno svima – wrap haljinu. Pojas čini ovu haljinu još lepšom, što pomaže da se naglasi struk i stvore tačne, skladne proporcije figure. Dve stvari je čine idealnom za leto – boja i kroj.

Svi znamo da bela boja ​​odbija sunčeve zrake, pa u njoj nije toliko vruće kao u tamnoj odeći. Ali važno je shvatiti da malo prijanjajuća haljina, čak i snežno bela, verovatno neće biti ugodna na vrućini. Stoga je logično da je zvezda izabrala haljinu ležernog kroja koja omogućava njenoj koži da diše. Istovremeno, V izrez i pojas u struku čine haljinu elegantnom i vrlo ženstvenom.
 

Najnovije