Boss - capsule kolekcija u saradnji sa Caro Daur je upravo objavljena

Modni brend i poznata modna insfluenserka udružili su snage i objavili novu kolekciju.

Boss je najavio saradnju sa Caro Daur, nemačkom modnom insajderkom, otkrivajući kolekciju koju su zajedno kreirali. Kolekcija BOSS x CaroDaur, koja je upravo objavljena, inspiraciju crpi iz modernih, dinamičnih žena i uključuje komade koji služe njihovom stilu: od vanvremenskih trench kaputa do sofisticiranih kožnih dugih rukavica.

Kao modna blogerka, Caro Daur takođe dobro zna kako da pozira i fotografiše se kako bi istakla odeću koju nosi i naravno, ona je ta koja je predstavila nove komade iz zajedničke kolekcije.

„Nosim puno trikotaže i zaista sam želela da ovaj ključni komad uvrstim u kolekciju“, rekla je Daur, dok u kolekciji ne nedostaje njen omiljeni sako, koji ona naziva „svestranim i omiljenim komadom“.

Nemački modni brend slavi 20 godina prisustva u modnoj industriji i ovom kolekcijom je želeo da obeleži jubilej. Daur i Infgo Wilts pregledali su arhivu kompanije kako bi preuzeli i ponovo kreirali neke od najomiljenijih i najuspešnijih komada. Kolekcija BOSS x CaroDaur uključuje 15 komada koji odaju počast istoriji brenda, koji je u ovih 20 godina svog prisustva kroz svoje kolekcije predstavio must-have komade ženske garderobe. 

Svi komadi iz kolekcije dostupni su u tri osnovne nijanse (crna, krem i bež), samo da bi ih bilo lako kombinovati.

Pročitajte još

Pročitaj još