Harper's Bazaar Srbija

Opsesija svilenim Victoria Beckham haljinama

Dizajnerka i mama mladoženje, na venčanju svog sina Brooklyna obukla je nekoliko zvanica...

Raskošno venčanje najstarijeg sina Beckhamovih, Brooklyna i njegove izabranice Nicole Peltz, koje je održano ovog vikenda u Palm Biču, i dalje se prepričava – barem kada je stil zvanica u pitanju. Ponosna majka mladoženje, ne samo da je u londonskom ateljeu kreirala sopstvenu haljinu, prvu Victoria Beckham couture toaletu, već se potrudila da obuče još nekoliko, njoj bliskih gošća.

Dugogodišnju prijateljicu, Evu Longoriu, koja se neretko može videti u Victorijinim dizajnima, stilizovala je crnom maxi haljinom izdužene siluete i dubokog izreza na grudima u cut-out maniru, povezanog veoma tananim trakama. Kreacija koja još uvek nije u prodaji, specifičnim krojem pokazuje ono za šta je Victoria, kao dizajner, hvaljena: minimalizam i vanvremensku eleganciju.

Pored Eve, Victoria je haljinama sličnog, minimalističkog dizajna i svilene teksture obukla i devojku svog srednjeg sina, Miu Regan u svedenoj, dugoj haljini baby-plavo boje, te model Nadiu Ferreiru u haljini pastelnih boja, kao i prijateljicu  i novinarku Zannu u još jednoj fantastičnoj crnoj haljini golih leđa.

Izuzetak je napravila sa svojom majkom, za koju je izdvojila indigo plavi kombinezon uparen sa blejzerom iste boje.

Neprikosnovenost ovih divnih kreacija pogledajte u našoj galeriji.

 

Foto: Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije