Harper's Bazaar Srbija

Da li je ovo najluđi izgled Kim Kardashian?

Zvezda je stigla na reviju oblepljena selotejpom.

Otkad je postala muza Demne Gvasalie, kreativnog direktora brenda Balenciaga, Kim Kardashian nosila je neke od najprovokativnijih modela ove modne kuće. Prvi, možda najhrabriji autfit, bio je na Met gali prošle godine (tema – In America: A Lexicon of Fashion), kada se pojavila u crnom od glave do pete, pokrivši i lice. Drugi je, verovatno, roze žena-mačka komnibezon, koji je obukla kao SNL gošća, da bi se juče, na Nedelji mode u Parizu, pojavila u definitivno najluđem Balenciaga izdanju – oblepljena selotejpom. 

Na jarkožutoj traci pisalo je ime brenda, a njome je, osim celog tela Kim Kardashian, bila oblepljena i Balenciaga Hourglass tašnica – sve sem starletinog lica, na kome je imala futurističke naočare i zalizanu kosu. Poruka autfita nije najjasnija, ali ako se ima u vidu da je jedan od modela na pisti prošetao identično obučen, onda je jasno da je Kim samo htela da oda poštovanje dizajneru na čiju je reviju išla. 

Kim se nije izjašnjavala povodom svog autfita, ali je zato Vanessa Friedman, modni kritičar New York Timesa, koja je sedela blizu zvezde na reviji, otkrila da je starleta proizvodila “sticky-tapey” zvuk, karakterističan za lepljivu traku, dok je hodala, kao i da se brinula o tome da odelo ne pukne

Demna Gvasalia, kreativni direktor brenda, na kraju se slikao sa svojom zvezdom, a fotografiju sa njom napravila je i glumica Salma Hayek, koja je u znak podrške Ukrajini, u kojoj već dvanaest dana besni rat, nosila haljinu u bojama ukrajinske zastave.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije