Harper's Bazaar Srbija

Luksuzno ležerni stajling Jennifer Lopez

Zvezda je svoju omiljenu trenerku kombinovala sa krznom.

Ako postoji neka poznata ličnost koja na najbolji način kombinuje sportske odevne komade sa luksuznim, to je bez sumnje Jennifer Lopez. Poznata pevačica, potpuno prilagođena potrebama ležernog oblačenja nametnutog u doba pandemije, pobrinula se da obnovi svoj ormar najudobnijim “comfort style” komadima i trenerke učini osnovom u svojim svakodnevnim pojavljivanjima.

Zapravo, Lopez se pobrinula da svojoj ležernoj odeći unese dašak luksuza odabirom modnih dodataka. Od svoje Hermes Birkin torbe, do „zlatne“ trenerke iz kolekcije Beyonce u kojoj je pozirala iz svoje dnevne sobe, ali i nedavnog pojavljivanja sa trenerkom i krznom, Jennifer Lopez je uspela da pokaže elegantan stil u najneočekivanijim kombinacijama.

Na nedavnoj probi u Njujorku povodom novogodišnje emisije „Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest“, latino zvezda je obukla bež trenerku u kombinaciji sa belom puff jaknom i belim patikama. Stajling je finiširala krznenim šalom, dok je držala svoju Hermes Birkin torbu i nosila par prevelikih sunčanih naočara.

harpersbazaar.gr

Najnovije