Harper's Bazaar Srbija

Na Spotifyju je objavljena Dior plejlista

Da li ste se ikad zapitali šta Maria Grazia Chiuri i Kim Jones vole da slušaju? Dior je pretpostavio da vas zanima pa su umetnički direktori odlučili da urede sopstvene plejliste na Spotifyju.

Muzika je uvek bila važna komponenta Diorovih modnih revija. Plejlista Kim Jonesa uključuje pesme  koje izvode Orville Peck, James Blake, Travis Scott, Deee-Lite i Daft Punk, dok se Björk, Moby, Kate Bush i Amy Winehouse pojavljuju na plejlisti Marie Grazie Chiuri.

Dior nije prva modna kuća koja je objavila sopstvene plejliste za svoje fanove. Tokom leta, Fenty je sarađivao sa Apple Music-om na nizu plejlista koje su kreirali prijatelji i saradnici, uključujući dizajnera Jahleel Weavera, model Imaan Hammam i Steve Lacy. Demna Gvasalia iz Balenciage započeo je saradnju sa Apple Music-om sa plejlistom od 100 pesama, dok su Mary-Kate i Ashley Olsen redovno pravile mesečne plejliste na Spotifyju za svoj brend The Row.

Prošlog leta, Dior Cruise ’21 pokazao je važnost muzike za Chiuri, dok je orkestar svirao uživo muziku u Apuliji, a plesači nastupali oko modela.

Sada, uz plejliste Chiuri i Jones, svaki dan može biti Dior-ova modna revija. Uživajte!

Najnovije