Harper's Bazaar Srbija

Jessica Alba i Olivia Wilde znaju: Pantalone koje su opet postale popularne u Holivudu

Pantalone i farmerice ovog kroja ponovo postaju primat tokom zimske sezone, sa razlogom.

Moda ove zime ostavlja po strani svoju opsesiju sportskom odećom i otvara zrelije poglavlje za koje crpi inspiraciju iz, ne tako diskretne, estetike buržoazije. Trend je započet na Celine reviji, gde su tvid, šalovi različitih printova, blejzeri i kilote stavljeni u fokus.

Posebnu pažnju privukle su kilote, jer je njihov klasični dizajn dobio nove obrise nešto užih i dužih nogavica. Ovaj model pantalona u prvi plan stavlja obuću, tačnije krajem decembra – čizme.

Prošle nedelje, otprilike u isto vreme videle smo ih na dve holivudske lepotice. Jessica ih je nosila u obliku svetlog džinsa sa kojima je kombinovala burgundi džemper i aktuelne čizme na pertlanje u nešto tamnijoj nijansi od pletenine – uparujući ova dva komada poput pravog stilskog profesionalca. Outfit je zaokružila crnom, kožnom torbom preko ramena, dok je od aksesoara nosila srebrne ogrlice i karo traku na glavi.

S druge strane Olivia Wilde odlučila se za crno-belu klasiku. Vunene kilote uklopila je sa crnim čizmama (još jednim trendi modelom zimske sezone) i crnom torbom preko jednog ramena, dok je u gornjem delu nosila krem duks sa crnim natpisom.

Ovaj inspirativan street style poznatih glumica pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia, Embed Instagram

Priredila: T. Mišović

 

Najnovije