Harper's Bazaar Srbija

VREME JE ZA ŠOPING: Pronašli smo sve vodeće zimske trendove na jednom mestu!

Prošle nedelje je otvorena druga oficijelna BOSS prodavnica u Beogradu u najvećem tržnom centru u regionu Galeriji. Na 280 m2 prikazana je najnovija BOSS kolekcija muške i ženske garderobe za sezonu proleće/leto 2022.

Sa redizajniranim, osveženim konceptom enterijera, BOSS prodavnica prenosi osećaj dobrodošlice. Prirodni i topli materijali – kao što su drvo i granit – široke i komotne sofe stvaraju privlačnu atmosferu koja poziva kupce da otkriju svet brenda i najnovije kolekcije. Ukupan ambijent je elegantan, a ipak lagan, kombinacija kontrastnih boja sa jasnim linijama daje prodavnici moderan i prefinjen izgled.

Asortiman proizvoda se fokusira na premium izbor BOSS muške i ženske poslovne i sportske odeće uključujući i novogodišnju kolekciju. U glavnoj ulozi ove kampanje je globalni BOSS ambasador australijski glumac Chris Hemsworth. 

Pored glavne kolekcije, u radnji je dostupna i BOSS x Russell Athletic druga po redu kapsula, lansirana ove jeseni a inspirisana svetom bejzbola.

Inače, prva BOSS radnja otvorena je pre tačno 20 godina, 2001. godine, smeštena u samom centru grada, Čika Ljubinoj 18 kao prva oficijelna franšizna radnja u Srbiji. 

O BOSS brendu

BOSS predstavlja autentičan, nenametljiv luksuz – i nudi čitav niz moderne poslovne garderobe, ekskluzivne sportske odeće i kao i glamuroznih večernjih stilova. Dizajn bez presedana uz bogate detalje daje prepoznatljivom BOSS izgledu bezvremensku eleganciju koja će odgovarati svakoj prilici.

PROMO

Najnovije