Harper's Bazaar Srbija

Priznajemo – pale smo pod uticaj najvećeg trenda, a pridružila nam se i Sara Jo!

S dolaskom hladnijih dana, sve nam više na pamet padaju kombinacije mokasina i slatkih čarapa, a modeli koje smo pronašli u Deichmannu sigurno će vas zainteresovati za nabavku sopstvenog primerka ovog apsolutnog hita jeseni!

Sigurno ste listajući društvene mreže poslednjih meseci naišli na fotografije i videe na kojima korisnice rekreiraju zaštitni styling poznate modne influenserke Eme Čemberlejn. Ema je obožavateljkama mode otkrila da, kada ne zna šta da obuče, u ormaru uvek pronađe klasičnu suknju srednje dužine, basic top, par belih čarapa i – mokasine.

Ako ste već nabavile svoj par mokasina, sigurno ste se uverile u njihovu udobnost i mogućnosti kombinovanja. S dolaskom hladnijih dana, sve nam više na pamet padaju kombinacije mokasina i slatkih čarapa, a modeli koje smo pronašli u Deichmannu sigurno će vas zainteresovati za nabavku sopstvenog primerka ovog apsolutnog hita jeseni!

Brzo rešenje za neodoljiv outfit

Crne mokasine poharale su stranice modnih magazina i društvene mreže. Loafermaia krenula je prethodnog proleća i u tom periodu imali smo priliku da vidimo svu maštovitost koju su iznele brojne žene noseći ovaj popularni model ravne obuće. Od profinjenih i elegantnih izdanja pa sve do otkačenih kombinacija u kojima smo odlazile na festivale i letnje zabave na otvorenom – mokasine su se pokazale kao savršen odabir. S dolaskom jeseni, ovaj model obuće smo otkrili i u slojevitim, toplim kombinacijama, a pogotovo dobro izgledaju kombinovane sa soknama, najlonkama zanimljivih uzoraka i popularnim modelom helanki s trakama koje se na velika vrata vraćaju u izloge prodavnica!

Crne mokasine zasluženo su zablistale kao predvodnice trenda, a u popularizaciji je pomogla jedna od vodećih modnih influenserki– Ema Čemberlejn. Inspirisani njenim stylingom, zaputili smo se u Deichmann gde smo po pristupačnim cenama otkrili brojne modele glomaznih crnih mokasina. Izbora je na pretek, pa smo tako pronašli minimalističke modele, modele od brušene kože ili klasične chunky mokasine s dodatkom zlatnog ili srebrnog kaiša ili zakovica!

A za izdužene noge – modeli boje kože

Ako vam se čini da bi glomazne, crne mokasine unele pometnju u vaš ormar i pale u prvi plan svakog outfita, isprobajte modele u nežnim nijansama bele, braon, kamel i kafene boje. U Deichmannu smo pronašli veliki izbor ovakvih mokasina, a mnoge smo videli i na gradskim ulicama.

Ovi modeli posebno će biti praktični ako u vašem jesenjem ormaru prevladavaju zemljane nijanse poput braon, maslinaste ili oker boje. Svideće vam se i njihova praktičnost, a brojne žene kao najveću prednost naglašavaju činjenicu da loaferice predstavljaju savršen kompromis između formalne obuće s potpeticom i udobnih patika. I zato, ako svoj styling želite prilagoditi formalnom okruženju, bez straha od neudobnih potpetica, odaberite loaferice i uživajte u udobnosti.

Deichmann je savršen izbor za kupovinu sezonskih i trendy komada. Nova kolekcija koje je odnedavno prisutna na policama Deichmanna obiluje trendovskim komadima koji će biti udobni i kvalitetni, a da pritom za ovaj neodoljiv modni dodatak ne potrošite malo bogatstvo. U kvalitet i dizajn Deichmann obuće osobno se uverila i prelepa Sara Jo koja je svoj odabir mokasina pronašla upravo u Deichmannu.

Loaferice kakve nosi Sara Jo pronađite na Deichmann web stranici i isprobajte hit modele sezone već danas!

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije