Harper's Bazaar Srbija

Roze Gucci dokolenice i crvene cipele – samo Sarah Jessica Parker može sebi priuštiti takvu kombinaciju

Glumica je izabrala vrlo neobičan stajling!

Sarah Jessica Parker voli da kombinuje svetle boje, neobične otiske i stilove. Juče je zvezda serije „Seks i grad“ provela ceo dan u svojoj njujorškoj prodavnici cipela (glumica kreira cipele pod imenom SJP), birajući za posao vrlo neobičnu odeću.

Glavni detalj izgleda, koji odmah upada u oči, su visoke čarape Lame GG brenda Gucci u trendi boji ove sezone – ružičastoj. U paru svetlih čarapa, Sarah je izabrala crvene cipele sa visokom potepticom iz sopstvene kolekcije SJP.

Sara Jessica je svoju ljubav prema kombinaciji neskladnog dodatno naglasila neobičnim miksom haljine sa cvetnim printom i karirane košulje. Da bi malo „smirila“ stajling, glumica je izabrala minimalistički kaput u maslinastoj boji, a sve potrebne stvari stavila je u veliki crni ranac.

Poslednji dodir bile su „brendirane“ sunčane naočare i najneophodniji dodatak našeg doba – maska za lice. Maska je takođe izgledala vrlo neobično – sa svetlim otiskom i masivnim lancem.

Strast za neobičnim kombinacijama stvari i dodataka nesumnjivo čini Sarah Jessicu Parker vrlo sličnom sa njenom heroinom Carrie Bradshaw. Podsetimo, glumica je glasine o nastavku filma “Seks i grad” potvrdila u januaru ove godine. Radujemo se nastavku kultne serije i, naravno, novim stajlinzima heroina. 

Najnovije