Harper's Bazaar Srbija

Tommy Hilfiger slavi nove tradicije prazničnom kampanjom 2020

“Dress up to stay in!“ –  ovo je poruka Tommy Hilfigera za prazničnu sezonu koja je pred nama.   

S obzirom da putovanja i velika porodična okupljanja više nisu opcija za mnoge, Tommy Hilfiger predstavlja prazničnu kampanju kanališući praznični duh i stvarajući nove tradicije. Iako ove godine možda nećemo osvojiti gradske ulice za doček Nove godine, ipak uživamo u mogućnosti da izgledamo spektakularno i za mala slavlja, intimna porodična okupljanja, koristeći ono što nam je na dohvat ruke kako bismo stvorili fantastičnu zabavu. Puko zadovoljstvo što smo izabrali nešto novo i obukli se zaista nam je nedostajalo.

Da bismo dobili neophodno raspoloženje, praznična kampanja TOMMY HILFIGER 2020 uključuje zanimljive i inspirativne modele i influensere, fotografisane u njihovim vlastitim domovima, uključujući Candace Reels, osnivačicu Female Collective u Los Anđelesu, Renée Stewart, plesačicu i nastavnicu meditacije u Londonu, Adama Kenworthy kuvara i zagovornika održivosti u Njujorku, Ty Ogunkoya sa partnerom Billie Brown i njihovim dvogodišnjim sinom Tayo.

To je samo još jedan korak na putu Tommy Hilfigera da redefiniše način na koji modu treba pokazivati, slaveći ljude iz različitih sredina, gabarita, godina, polnih izraza i etničkih grupa. I svi su spremni da uživaju u posebnoj sezoni, bilo sa porodicom ili prijateljima.

“Moja nova tradicija ove godine je odluka da praznike provedete sa prijateljima “, rekla je Candace Reels. „Toliko je važno da svesno provodite vreme sa ljudima zbog kojih se osećate dobro i koji vas podižu. Naše vreme je dragoceno. Trebali bismo ga provesti sa ljudima koje volimo i iskoristiti svaki dan, svaki minut, svaki trenutak. “

Holiday kolekcija TOMMY HILFIGER 2020 uključuje prazničnu udobnu odeću za žene i muškarce.  Za glavni događaj možete odabrati crnu haljinu, šik sive pantalone i sako sa otiskom monograma TH. Za dane pre i posle praznika idealan izbor je džemper, farmerke, crvena rolka i kožna suknja ili udobna pidžama… Čizme u boji zlata dolaze da istaknu vaš izgled, pojačavajući svečane vibracije praznične sezone.

Bez obzira na to da li vaše kuhinjsko ostrvo postaje bar, a vaš trpezarijski sto menja onaj u glamuroznom restoranu, kolekcija govori o tome da se osećate svečano, uglađeno i doterano, uz luksuz da ste srećni, i kod kuće.

Kolekcija će biti dostupna na tommy.com i u prodavnicama TOMMY HILFIGER.

Najnovije