Harper's Bazaar Srbija

Uključite se u igru uz novu Louis Vuitton Cruise 2021 kolekciju

Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju “Game On” i kampanju u kojoj je glavna zvezda Léa Seydoux.

„Moda je igra“ – ovom frazom i nizom razigranih kadrova u kojima se pojavljuje Léa Seydoux, kuća Louis Vuitton i umetnički direktor Nicolas Ghesquiere upoznaju nas sa Cruise kolekcijom 2021.

Za kolekciju Louis Vuitton Cruise 2021. godine, Nicolas Ghesquiere inspirisan je kreativnom slobodom i pojmom mode kao igre. Umetnički direktor je na neobičan način spojio čuveni Monogram brenda i četiri znaka u špilu karata – simbola razigranosti, iluzije, istraživanja i zajedništva. Rezultat? Fantastično putovanje u kojem „karo cveta, pik se probija, tref blista i vlada svemoguće srce.“

“Game On” kolekcija predstavlja nam najpoznatije komade kuće, uključujući konfekciju, cipele i dodatke. Voljeni stilovi poput Speedy, Dauphine i Neverful su ažurirani živopisnim nijansama i grafičkim motivima, dok Petite Malle i Vanity PM u crno-beloj tehnici čine izvanredne dodatke vašoj garderobi. Između svežih, hirovitih stilova koje kolekcija nudi, torba Coeur Heart – prva torba u obliku srca Louis Vuitton – aludira na „kraljicu srca“ i sigurno će osvojiti i vaše srce.

Game On je adut kompanije Louis Vuitton – kontemplativna i razigrana avantura u kojoj igraju ulogu sve sfere kuće.

Komadi kolekcije „Game On“ dostupni su u odabranim buticima Louis Vuitton.

Najnovije