Jennifer Aniston razbesnela fanove širom sveta

Slavna glumica je predstavila svoj novi praznični ukras, koji je prema mišljenju mnogih, zaista degutantan.

Jennifer Aniston nedavno je uzburkala druševene mreže i naišla na osudu fanova zbog božićnog ukrasa sa vrlo "neobičnom" porukom.

Da li je bila bezosećajna ili je pokušavala da bude duhovita u teškom trenutku? To je debata koja besni na društvenim mrežama nakon što je Jennifer Aniston na Instagramu objavila sliku ukrasa sa natpisom „Naša prva pandemija 2020“.

Neki su tvrdili da se Aniston do sada nekoliko puta rugala vrlo ozbiljnim događajima, čak i da je ovaj ukras za jelku uvredljiv za one koji su izgubili svoje najmilije zbog COVID-19.

 

“Možda si slavna, ali to ne znači da nemaš odgovornost. Zbog pandemije su izgubljeni mnogi životi”, “Živeli, slavimo našu prvu pandemiju u kojoj su umrli milioni ljudi”, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Drugi su je branili da koristi humor kako bi prihvatila stvarnost. Takođe su neki fanovi objasnili da se Aniston zalaže za nošenje maski i podržava mala preduzeća.

Ornament je dizajniran po meri iz prodavnice Etsy Rustic Raleigh, rekla je vlasnica Brittany Sutton za Insider. Dakle, bar je Aniston podržala lokalna preduzeća?

uinmyweek.com

Pročitajte još

Pročitaj još