Kako su zvezde proslavile katolički Uskrs u pandemiji

Porodična zabava, retro sećanja i online koncerti...

Katolici su proslavili Uskrs prošle nedelje. Ove godine su proslave bile veoma drugačije nego ranije. Slavne ličnosti su se potrudile da razvesele svoje porodice u novoj stvarnosti - i to su uspele.

Victoria Beckham podelila je arhivske snimke sa svojom ćerkom Harper. Dizajnerka je priznala da joj je ta slika jedno od najdragocenijih sećanja. Mala Harper je fotografisana u delikatnoj krem haljini - i izgleda neverovatno nežno.

 
 
 
View this post on Instagram

Found the sweetest memory of Harper from an Easter past. My thoughts are with everyone on this very different Easter Sunday xx

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) onApr 12, 2020 at 2:01am PDT

 

Sylvester Stallone je proveo Uskrs sa porodicom: sa suprugom i tri ćerke. Porodica se zabavljala isprobavajući smešne zečje uši.

Celine Dion pretvorila se u uskršnju zečicu sa korpom i jajima. Pevačica je pozvala sve da se brinu jedni o drugima u režimu samoizolacije.

Ni trudna Katy Perry nije obeshrabrena. Zvezda je obukla zečji kostim, ali čak ni takva odeća nije mogla sakriti zaobljeni stomak.

Mariah Carey oduševila je fanove svojim hitom „Fly Like a Bird“. Pevačica je sigurna da je ova pesma relevantnija nego ikad.

Madonna je zauzvrat priredila zabavu svojoj deci.

 
 
 
View this post on Instagram

So much has happened in a year!!! ................... #easter #estere #stella #davidbanda #mercyjames

A post shared by Madonna (@madonna) onApr 12, 2020 at 9:07am PDT

Paul McCartney je na uskršnju nedelju uronio u uspomene. Pevač je objavio romantičnu arhivsku fotografiju na kojoj hrani jagnje usred polja.

 foto:bazaar,ru

Pročitajte još

Pročitaj još