Katy Perry i Orlando Bloom će postati roditelji

Katy Perry, svetska poznata pevačica, koja je posebno obožavana među tinejdžerima, očekuje svoje prvo dete sa Orlandom Bloomom.

Čini se da je Perry potvrdila ovu radosnu vest u svom novom muzičkom spotu "Never Worn White" u kom nosi razne elegantne odevne komade, uključujući belu haljinu i cvetni print. Na kraju kratkog videa, pevačici se nazire mali trudnički stomak.

 

Kasnije, nakon objave spota, Katy je na Instagram profilu sa svojim obožavateljima zvanično potvrdila vest, sledećim rečima:

“Mnogo stvari će se dogoditi ovog leta. Ne samo da ću roditi, bukvalno, i figurativno... ono što većina vas već dugo isčekuje. Uzbuđeni smo i srećni! Ovo je verovatno najveća tajna koju sam ikada do sada morala da čuvam. Mislila sam da je najbolji način da vam je otkrijem upravo kroz muzičko delo, koje možda nije glavni singl, ali je svakako dobar način za početak”.

Holivudski par se venčao prošle godine, na Dan zaljubljenih, nakon tri godine veze. Orlando Bloom je već otac devetogodišnjem dečaku Flynn-u, a sada će postati tata po drugi put.

Pročitajte još

Pročitaj još