Sama elegancija: 20 najlepših stajlinga Cate Blanchett

Cate Blanchett je 14. maja proslavila svoj rođendan. A upravo je to slučaj kada bez sumnje možemo reći da su pedesete nove tridesete.

Uostalom, zašto brojati godine kada pred sobom vidite vedru ženu, dostojnu bezuslovnog divljenja? O talentu Cate Blanchett mnogo je rečeno i napisano. Ipak - nije svakoj glumici dodeljen ne samo jedan, već i dva Oskara odjednom tokom karijere. Prvenac je dobila za najbolju sporednu glumicu u filmu "Aviator" 2005. godine, a sledeći - nakon 9 godina, za najbolju glumicu u filmu "Jasmine".

Pošto je počela da glumi u filmovima i na televiziji pre 30 godina, danas je ona bez sumnje jedna od najuspešnijih, najdarovitijih i najistaknutijih glumica našeg vremena.

Međutim, danas želimo da pričamo ne samo o njenoj karijeri, već i o modnim dostignućima. Na kraju krajeva, glumica ima odličan ukus i prepoznatljiv stil: dok njene koleginice paradiraju crvenim tepihom u klasičnim maksi haljinama, ona sve više odbija takvu odeću u korist "muških" odela i elegantnih Armani smokinga. Šta god da obuče Cate Blanchett izgleda elegantno i besprekorno ženstveno, a to dokazuju fotografije u galeriji.

foto:bazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još