Must have: Asistent od koga se nećete odvajati – Dyson Gen5 usisivač nove generacije

Bazaar voli istrajnost istraživanja i naučne aspekte Dyson uređaja.

Ako je u današnjem vrtlogu svakodnevice u kojem plivamo između obaveza na poslu, sastanaka sa prijateljima i vremena koje imamo za sebe i svoje najbliže, mobilni postao uređaj bez kojeg ne možemo da živimo, a računar nešto bez čega ne možemo da zamislimo dan, usivač bismo mogli da posmatramo kao junaka iz senke, asistenta koji uvek sve završi, ne žudeći za svetlima pozornice.

Uređaj koji nam poput najboljeg terapeuta pomaže da se oslobodimo svih nagomilanih muka tokom nedelje, obećava ne samo čist dom, nego nam svojim plesom brzine, snage i tehnološke preciznosti kojom uklanja i najsitnije, nevidljive čestice, pomaže da živimo lakše, zdravije i srećnije.

Zapravo, moćan, brz i efikasan, novi Dyson Gen5, ne čisti kuću, on detektuje i analizira – uočavajući i najsitniju mikro česticu, i uklanjajući je brzinom svetlosti. Stvarajući uređaj koji nije samo savršeno funkcionalan, nego i savršeno moderan i lep, Dyson uspostavlja novi standard – odlazi u budućnost, odakle nam donosi najsofisticiranije oruđe za čišćenje.

Gen5 prvi je usisivač nove generacije sa patentiranim Hyperdymium motorom i obrtnom snagom od neverovatnih 135 hiljada obrtaja u minuti, čime se stvara usisna snaga koja može da detektuje i usisa čestice veličine i do 0,1 mikrona. Hyperdymium motor usavršavan je dvadeset godina kako bi se napravio usisivač koji će besprekorno otkloniti svaku nečistoću iz vašeg doma.

Obrtna snaga motora u kombinaciji sa sistemom za filtraciju, HEPA sistemom za filtraciju, sa uspehom hvata do 99,99 odsto čestica prljavštine odnosno eliminiše i najmanje čestice – više od usisivača, Dyson Gen5 postaje naš asistent koji olakšava svakodnevne izazove, štedeći nam energiju i vreme, u kojem sada možemo da uživamo u još više stvari koje volimo.

Fotografije: Marko Suvić

Video: YouTube

Najnovije