Slavimo noge: Brend Calzedonia održao A Leg Celebration Event tokom Nedelje mode u Milanu

Calzedomania u italijanskoj prestonici mode!

Alessandra Ambrosio, Ashley Graham, Suki Waterhouse i Leighton Meester, bile su samo neke od celebrity zvanica koje su posetile ekskluzivan event koji je tokom Nedelje mode u Milanu organizovao brend Calzedonia.

Nazvan A Leg Celebration Event, ovaj modni događaj uistinu je slavio noge – plesačice, akrobatkinje i balerine na sceni su izvodile razne vratolomije, uspevajući svakim pokretom da stave u prvi plan lepotu nogu, ali i divnih Calzedonia čarapa, koje su u svetu broj jedan po kvalitetu, dizajnu i atraktivnosti.

Calzedonia event koji se održava jednom godišnje, postao je prestižni modni događaj – upravo zahvaljući interesantnim šouima koji prate promociju najpoznatijih najlonki na svetu. Uživajte u atmosferi sa modne manifestacije, a onda pogledajte kako su lepotice uklopile svoje autfite sa Calzedonia čarapama.

Alessandra Ambrosio, Leighton Meester, Ashley Graham, Suki Waterhouse odabrale su najbolje autfite kako bi istakle svoje predivne noge i Calzedonia najlonke, a u nastavku pogledajte kako su to uradile:

Alessandra Ambrosio
Suki Wterhouse
Ashley Graham
Leighton Meester

Tekst: J. M.

Fotografije: Promo, Profimedia

Najnovije