Harper's Bazaar Srbija

Dior otvara novi butik na Rue Saint-Honore

Francuska prestonica mode postala je bogatija i dobila luksuznu Dior prodavnicu.

Novi butik na Rue Saint-Honore, luksuznom području francuske modne prestonice, otkriva modna kuća Dior. Prostrana i moderna prodavnica – koja se proteže na pet nivoa – predstavlja žensku i mušku kolekciju, kožnu galanteriju, obuću, dodatke i kreacije Dior kuće i Dior Joaillerie-a.

Dizajnirana od strane arhitekte Petera Marina, nova kamena zgrada sa staklenim prozorima na donjim spratovima skladno se stapa sa ostatkom zgrade iz 18. veka. Pet nivoa sadrže intimne prostore ukrašene elegantnim nameštajem i umetničkim delima, dok apstraktni, fluidni oblici i meke boje preovlađuju da bi stvorili osećaj spokojstva.

Povodom otvaranja novog butika, Dior će predstaviti nove kožne torbe, Dior St Honoré tote zajedno sa printom Rouge Tie & Dior.

U prodavnici se nalaze komadi koje je posebno dizajnirao Joy de Rohan Chabot, kao i stolice u finim nijansama sive boje, koje su takođe predstavljene po prvi put. Najnovije iznenađenje butika biće personalizovana usluga čime će ovi predmeti biti još unikatniji.

harpersbazaar.gr

Najnovije