Harper's Bazaar Srbija

Polo majice i biciklističke u novoj kolekciji David Koma

Odeća za “prve rekete” i revija na teniskom terenu.

Još jedan odvažni dizajner upustio se u fizički šou u Londonu – ovog puta, David Coma. Istina, po tradiciji, revija je održana bez gledalaca. I, po uzoru na Riccarda Tiscija i Erdema Moralioglua, Coma je izabrao sasvim neobičnu lokaciju. Za razliku od kolega, ne šumu, već teniski teren. Zapravo, izbor mesta događaja takoreći, transparentno nagoveštava sadržaj i raspoloženje same kolekcije. 

Početni look je kombinacija biciklističkih i polo majica. Sledi niz teniskih haljina i suknji, sandala sa čarapama, prsluka… I poslednji udarac – minđuše u obliku teniskog raketa. Nećemo se baviti prosuđivanjem šta je Davida podstaklo da stvori upravo takvu kolekciju, ali napominjemo da se sport, na ovaj ili onaj način, uvek pojavljivao u njegovim kolekcijama: elastične tkanine i biciklističke su njegovi omiljeni elementi.

Pred kraj revije, lakonski lookovi su zamenjeni nizom svetlucavih komada koji su prekriveni kristalima i maksi suknjama u više nivoa dostojne crvenog tepiha.

Nismo sigurni šta bi Serena Williams nosila, ali obožavaoci brenda, sestre Hadid i Kardashian-Jenner, definitivno će biti oduševljene novom kolekcijom.

foto:bazaar.ru

 

Najnovije