Harper's Bazaar Srbija

Svetski poznata lica u novoj Calvin Klein kampanji

Američka modna kuća Calvin Klein, Inc. predstavila je novu Calvin Klein Jeans iCalvin Klein Underwearglobalnu reklamnu kampanju za proleće 2020. koja, pod sloganom Deal with it,slavi samopouzdanje i ljubav prema sebi.

Kako bi udahnuo život novoj,uzbudljivoj kampanji, Calvin Klein je angažovao istinske predstavnike nove generacije koji odišu neustrašivim samopouzdanjem i načinom izražavanja, kao što su pevači i tekstopisci Justin Bieber, Maluma i SZA, reper Lil Nas X, maneken i glumac Hunter Schafer, manekenka Kendall Jenner i pevač i glumac Lay Zhang.  Kampanju potpisuje renomirani modni fotograf Mario Sorrenti, uz snimatelja Bardia Zeinali.

U fokusu prolećne kampanje je najnovija Calvin Klein Jeans Body Stretch denim serija sa nestvarno fleksibilnim krojevima koji savršeno prate siluetu tela i nova, atraktivna linija veša Calvin Klein Underwear, zasnovana na minimalističkim krojevima i najfinijoj tkanini koja omogućava koži da diše.

Odabrane modele iz prolećne kolekcijeCalvin Kleinmožete pronaći u online shopu najpoznatijeg multibrend lanca u regionu Fashion&Friends www.fashionandfriends.com

Najnovije