Harper's Bazaar Srbija

15 nezaboravnih stajlinga Monice Bellucci u Kanu

Monica Bellucci redovni je gost filmskog festivala u Kanu. Glumica je debitovala na crvenom tepihu Palate festivala i kongresa 2000. godine. Film koji je režirao Stephen Hopkins “Pod sumnjom” uz njeno učešće uvršten je u program van konkurencije. Sledeće godine je zajedno sa suprugom Vincentom Casselom donela u Kan skandalozni film Gaspar Noe-a „Otpozadi“. Tokom premijere, jedan od gledalaca je čak napustio dvoranu u znak protesta – i sve zbog scene kada je heroina Belucci silovana u pariskom podvožnjaku 9 minuta.

Ali ni ovaj skandal nije sprečio Monicu da postane ljubimica filmskog festivala u Kanu – povereno joj je da vodi zvanične ceremonije otvaranja i zatvaranja filmskog festivala, a ubrzo je prihvatila poziv da se pridruži žiriju. Od tada redovno šeta u luksuznim toaletima crvenim tepihom prestižnog festivala.

Odlučili smo da se setimo najboljih stajlinga. Monika je postala muza Dolce & Gabbana pre gotovo 28 godina. Tokom godina, ona je verna brendu i za crveni tepih skoro uvek bira kreacije svojih prijatelja Domenica i Stefana Gabbane. I uvek je to stopostotni hit. Seksi korseti sa vezicama, čipka, saten, naglašeni dekoltei, tufnice – čini se da je teško zamisliti Belucci u bilo čemu drugom.

Redak izuzetak je njeno pojavljivanje 2017. godine, kada je ponovo postala domaćin ceremonije – glumica je bukvalno blistala u zlatnoj Chanel haljini. Njen dekolte zaslužuje najveće dijamante, tako da nikad ne zanemaruje nakit. Velike ogrlice od dragog kamenja omiljeni su aksesoar predivne glumice.

Uverite se sami.

foto:bazaar.ru

Najnovije