Harper's Bazaar Srbija

Elegantna Čarolija Adele u Louis Vuitton: Otkrivamo pevačicin scenski izgled za Las Vegas rezidenciju

Pevačica je zablistala u vezenoj haljini tokom svog nastupa u Las Vegasu

Adele redovno bira najpoznatija imena i najtalentovanije dizajnere za svoju scensku garderobu. U stvari, skoro da je nosila različite brendove za svaki nastup tokom svoje rezidencije u Las Vegasu; videli smo je u Schiaparelli haljini za otvaranje, zatim u ukrasnoj crnoj haljini Stelle McCartney, kao i u prvom posebno dizajniranom komadu Harrisa Reeda za Ninu Ricci, da navedemo samo nekoliko primera. A sada, za njen najnoviji scenski izgled, dodala je ovu spektakularnu kreaciju modne kuće Louis Vuitton već impresivnom repertoaru.

Njena najnovija kombinacija za “Vikendi sa Adele” šou u Las Vegasu bila je večernja haljina, kreacija kreativnog direktora Nicolasa Ghesquière-a, što je bio izuzetno šik izbor. Adele je nosila crni korset sa vezenim kristalima, dramatičnim prozirnim rukavima i svilenim organza repom.

Za ovu haljinu sa složenim vezom bilo je potrebno više od 600 delova, uključujući crne šljokice, kristale i bisere koji su ukrašavali korset i rukave. Gotovo 80 sati ručnog rada uloženo je samo u vezenje.

Ova spektakularna haljina, koja je zahtevala više od 400 sati rada, bila je sjajno uparena sa Adelinom glamuroznom frizurom i šminkom. Pevačica je nosila svoje prepoznatljive kovrdže sa strane, uz klasični ajlajner i rumenilo.

Adelina rezidencija u Las Vegasu trajaće do marta, u The Colosseum pozorištu hotela Caesars Palace, što znači da će publika imati priliku da vidi još mnogo stilizovanih scenskih nastupa.

U saradnji sa svojom stilistkinjom Jamie Mizrahi, Adele je angažovala različite dizajnere kako bi kreirali posebne komade za ovu rezidenciju. Svaki od dizajnova koje Adele nosi tokom celog vikenda se potom čuva, umesto da se menja tokom njenih nastupa.

Foto: Louis Vuitton, instagram

Najnovije