Billie Eilish lansira inovativni projekat

Napišite pismo sebi u budućnosti!

Početak projekta posvećen je lansiranju pevačicinog novog singla “My Future“.

Pevačica Billie Eilish je zajedno sa streaming muzičkim servisom Spotify lansirala platformu “Letter to Your Future Self” – gde predlaže da pošaljete pismo sebi koje će stići u budućnosti. Pisana poruka može biti primljena u naredne dve godine – samo je potrebno da odaberete datum na sajtu.

Lansiranje projekta „Letter to Your Future Self“, posvećeno je objavljivanju novog singla “My Future“. U videu, koji je rađen u formatu animiranog filma, Billie Eilish šeta šumom po kiši, a sa izlaskom sunca oseća jedinstvo s prirodom i diže se prema nebu – prema svojim snovima i ciljevima. Pevačica je podelila da je poenta videa u tome da nas u budućnosti očekuje samo najbolje.

Na veb stranici projekta „Letter to Your Future Self“, Billie Eilish vas poziva da napišete pismo sebi i pošaljete ga zvezdama – kako bi vam se vratilo u budućnosti. To će vam pomoći da stvorite i vizualizujete svoje snove i ciljeve, inspirišete se i dobijete motivaciju. Takođe, pružite sebi priliku da proverite da li možete postići svoje ciljeve do trenutka kada vam pismo stigne.

Pevačica je platformu pokrenula u saradnji sa streaming muzičkim servisom Spotify.  

foto:bazaar.ru

Najnovije