Harper's Bazaar Srbija

Svi pričaju o Tamari Kalinić i Filippu Testiju

Nakon nekoliko godina stroge privatnosti, najuticajnija srpska blogerka predstavila je svetu svog dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kao neko ko je od svog imena napravio brend, nalazeći se među top 100 svetskih influensera prema TIMES-u, Tamara Kalinić kreirala je svoj javni život prema poslovnim projektima i uspesima, držeći privatnost za sebe.

S druge strane, upravo jedna poslovna saradnja ukazala joj se kao sjajna prilika da u zajedničkoj kampanji sa svojim partnerom – ujedno ga i predstavi javnosti.

“Nekoliko godina čuvala sam svoju vezu samo za sebe. No 50-godišnjica Audemars Piguet’s Royal-a činila se kao savršen trenutak da podelim neke dragocene trenutke ispunjene ljubavlju sa tobom”, napisala je Tamara u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pa ko je misteriozan muškarac?

Italijan Filippo Testa uticajan je menadžer velikih modnih brendova, poput “Off-White” i “Balmain”, te obostran rad u modnoj industriji nesumnjivo je i doveo do upoznavanja para. Prema navodima, Tamara i Filippo u vezi su od 2020. godine i kako je influenserka više puta u intervjuima navela u njemu je pronašla “iskrenu i lojalnu ljubav”, kao i da je Filippo pravi džentlmenvredan, pristojan, zabavan i uvek pažljiv prema njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippo Testa (@ft__75)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije