Harper's Bazaar Srbija

Glumica Lily Collins prodala je svoj dom na Beverli Hilsu

Glumica Lily Collins jedna je od glavnih zvezda Holivuda novijeg doba. Prošle jeseni, osvojila je čitav svet igrajući u seriji Emili u Parizu (ako je još niste videli – hitno je pogledajte!), zatim je najavila veridbu sa svojim dečkom, rediteljem Charlie McDowellom, a sada – još jedna velika vest sa njenim učešćem: zvezda je prodala svoju vilu na Beverli Hillsu, koju je pre par godina kupila za 12,5 miliona dolara.

Dogovor je upravo sklopljen, detalji nisu obelodanjeni, ali iznos je već poznat: vila sa četiri spavaće sobe i pet kupatila prodata je za 13,5 miliona dolara. Jednospratna kuća od 465 kvadratnih metara nalazi se iza zida od crvene opeke i gvozdenih kapija, se severno od Bulevara Sunset u prilično mirnom delu daleko od znatiželjnih očiju.

U dvorištu se nalazi bazen sa đakuzijem, bašta sa staklenikom, kao i teniski teren sa malim tribinama.

Samu kuću dizajnirao je John Elgin Woolf koji je sagradio domove za mnoge zvezde kao što su Cary Grant, Bob Hope ili John Wayne.

Glavni ulaz vodi u kružno predsoblje sa zidovima koji su prekriveni čuvenim tapetama sa lišćem banane (najbolje mesto za selfi, prema Instagramu poznate glumice). Ima pristup dnevnoj sobi sa kaminom, bibliotekom i barom/dnevnim boravkom sa ogromnim kružnim svetlarnikom.

Pored toga, kuća ima veliku kuhinju i trpezariju, koja je dodata 1985. godine, i veliki garderober.

foto: purepeople.com

Najnovije