I dalje sposobna da zapali Instagram: Sharon Stone u bikiniju bez ijedne čestice fotošopa

Samosvesna i otvorena da razgovara o svemu, Sharon Stone se vrlo često u svojim javnim nastupima osvrće na probleme seksizma i ejdžizma. Seks simbol devedesetih godina, od kada su “Niske strasti” zaludele bioskopsku publiku širom sveta, prolazila je kroz različite faze. Bez sumnje, moždani udar koji je doživela u 43.godini, pre tačno 19 godina, zaustavio je njenu karijeru i doveo je do finansijskog kolapsa.

Ipak, Sharon se vratila i ponovo osvojila mesto u filmskoj industriji. Danas je veoma društveno angažovana na brojnim pitanjima vezanim za savremeno američko društvo. Desetog marta napunila je 62.godine a, bez ikakvih relativizacija, može se reći da i dalje izgleda fenomenalno. Ono što je vezi sa plavokosom glumicom koja je celu jednu deceniju bila na tronu najpoželjnijih žena sveta, svakako je činjenica da se nikada nije odlučila za ekstetsku hirurgiju kako bi delovala mlađe i atraktivnije.

Glumica na bazenu privatne vile u Malibuu

U moru usamnjenih primera i uprkos tome što Holivud glumicama nameće vrlo surove imperative u vezi sa fizičkim izgledom i godinama, Sharon Stone je jedna od onih žena za koje se može reći da stare lepo i dostojanstveno. Do koje mere nema problem sa godinama potvrđuju i dva posta na društvenoj mreži Instagram. U bikiniju, bez fotošopa i sakrivanja nedostataka, izgleda senzacionalno.

“Hvala što pokazuješ pravu sebe!” – moglo se pročitati u komentarima fanova.

Aplauz za hrabrost i život po sopstvenim pravilima.

 

Autor: Milan Nikolić

Foto: Profimedia

Najnovije