Jane Fonda je obećala da više nikada neće kupovati novu odeću

Nakon što je 82-godišnja glumica osam meseci provela bez nove odeće, položila je zakletvu da više nikada neće kupiti ni jednu stvar.

„Kada sam shvatila da konzumerizam izmiče kontroli i da je kupovina počela da oblikuje identitet većine ljudi, obećala sam sebi da nikada više neću kupovati novu odeću. Osam meseci nisam imala nove stvari i nikada ih više neću kupiti “, rekla je Jane Fonda u intervjuu.

Glumica je priznala da još uvek nosi odeću kupljenu pre mnogo godina, jer joj se težina ne menja. Podsetila je i da je obukla haljinu koju je odabrala za crveni tepih pre pet godina na dodeli Oskara u februaru. Uprkos činjenici da je produkcija sedme sezone emisije “Grace and Frankie” na Netflixu obustavljena, Jane Fondi nije dosadno tokom pandemije: 82-godišnja glumica postala je senzacija TikTok-a.

Noseći svoj poznati crveni “kaput protesta”, u kojem se protivila Vijetnamskom ratu i klimatskim promenama na planeti, Jane Fonda je pozvala svoje pratioce da se pridruže vežbanju. Bivša zvezda aerobika sprovodi online vežbe za svoje fanove u trenerkama u stilu 80-ih.

foto:harpersbazaar.com/

Najnovije