Harper's Bazaar Srbija

Kate Middleton i princ William objavili su novi porodični portret kao ovogodišnju božićnu čestitku

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis izgledaju tako odraslo na crno-belom snimku.

Kraljevska božićna čestitka

Kate Middleton i princ William šalju novogodišnje želje!

Princ i princeza od Velsa, ovog vikenda objavili su svoju godišnju božićnu čestitku. Nova fotografija, snimljena od strane fotografa Josha Shinnera ranije ove godine, prikazuje par kako pozira sa svoje troje djece – princom Georgeom (10), princezom Charlotte (8) i princem Louisom (5).

Klasična crno-bela portretna fotografija predstavlja odstupanje od uobičajenih fotografija u boji koje William i Kate obično dele, a koje su snimljene na otvorenom. Ove godine, slika koja je snimljena u Windsoru, čini se da je nastala u studijskom okruženju. Petočlana porodica koordinisala je svoje outfite belim košuljama i crnim pantalonama.

Kate i Charlotte nose crne farmerice, dok su William, George i Louis u tamnim pantalonama. Charlotte i njen mlađi brat Louis takođe su usklađeni u platnenim patikama. Dok William i Kate grle svoje sinove na portretu, Charlotte zauzima središnje mesto na stolici.

Ova godina bila je značajna za Williama i Kate, budući da je par preuzeo svoje nove kraljevske uloge kao princ i princeza od Velsa. Williamovo ključno mesto u liniji nasledstva naglašeno je na dan krunisanja kralja Charlesa kada je kleknuo pred oca kako bi mu odao počast nakon što je bio krunisan.

Foto: Profimedia

Harper’s BAZAAR

Najnovije