Katy Perry i Orlando Bloom su postali roditelji devojčice

Orlando Bloom objavio je vesti preko UNICEF  Instagram naloga.

Pevačica Katy Perry i Orlando Bloom su postali roditelji. Dobili su devojčicu koja je dobila ime Daisy Dove. Lepe vesti objavili su preko Instagram profila organizacije UNICEF, čiji su ambasadori dobre volje.

“Osećamo neizmernu ljubav i radujemo se sigurnom i zdravom dolasku naše ćerke na ovaj svet“, kaže bračni par.

“Znamo da smo imali sreće i nisu svi imali ovako pozitivno iskustvo. Zajednice širom sveta i dalje imaju manjak zdravstvenih radnika, a svakih jedanaest sekundi umre trudnica ili novorođenče – uglavnom iz razloga koji se mogu sprečiti “, rekli su Katy Perry i Orlando Bloom. Par je dalje rekao da je od početka pandemije koronavirusa mnogim novorođenčadima život u opasnosti zbog „većeg nedostatka pristupa vodi, sapunu, vakcinama i lekovima koji sprečavaju bolesti“.

“Kao roditelji novorođenčeta, to nam slama srce, jer se saosećamo sa roditeljima koji se bore sada više nego ikad”, dodali su.

Perry i Bloom su takođe najavili da će za proslavu rođenja njihove ćerke postaviti stranicu za donacije kako bi fanovi mogli da podrže “zdraviji svet za svako dete”.

Ovo je prvo dete za Katy Perry i drugo za Blooma. Glumac ima devetogodišnjeg sina Flinna sa bivšom suprugom Mirandom Kerr.

tellerreport.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by UNICEF (@unicef) onAug 26, 2020 at 8:36pm PDT

Najnovije