Kim Kardashian u emotivnoj izjavi govori o mentalnim problemima Kanyea Westa

Kim Kardashian pozvala je na “saosećanje” zbog bipolarnog poremeća svog supruga, nakon niza bizarnih izjava poslednjih dana.

U dugoj, emotivnoj izjavi koju je podelila na svom Instagramu, TV zvezda rekla je da se oseća prinuđenom da komentariše zbog “stigme i zablude o mentalnom zdravlju”.

“Kao što mnogi od vas znaju, Kanye ima bipolarni poremećaj”, napisala je Kardashian. “Svako ko pati od toga ili ima voljenu osobu u svom životu zna koliko je neverovatno komplikovano i bolno razumeti. Oni koji razumeju mentalne bolesti ili čak prisilno ponašanje znaju da je porodica nemoćna osim ako je član maloletnik. Ljudi koji ne znaju ili su daleko od ovog iskustva, mogu biti kritični i ne razumeju da osoba ne želi da dobije pomoć, bez obzira koliko se trudili njegova porodica i prijatelji.”

Kanye se kandidovao za predsednika Sjedinjenih Država, ali nije dobio dovoljno potpisa. Poslednjih je dana napisao neke tvitove, od kojih su neki bili o njegovoj porodici i o tome kako će se razvesti od Kim, iako su svi sada izbrisani.

Kim Kardashian je priznala da je njen suprug kao javna ličnost otvoren prema kritikama i da “njegovi postupci ponekad mogu izazvati snažna osećanja”.

Takođe je pozvala na veće razumevanje dodajući da „oni koji su bliski Kanyeu gledaju u njegovo srce i razumeju da ponekad njegove reči ne odgovaraju njegovim namerama“.

harpersbazaar.gr

Najnovije