Dorya Ragland: Teška odluka koju je majka Meghan Markle morala da donese nakon udaje svoje ćerke

Koju je to ulogu odigrao privatni život Meghan Markle te je njena majka morala da načini ovako važan životni korak?

Dorya Ragland živi u Los Anđelesu, nedaleko od kuće u Montesitu u kojoj Meghan i Harry odgajaju svoje dvoje dece, dvogodišnjeg sina Archieja Harrisona i kćerku Lilibet Dianu, koja je rođena 4. juna ove godine.

Ragland je bila jedini član Meghanine porodice koji je prisustvovao kraljevskom venčanju u maju 2018.

Kraljevska porodica potrudila se da Doriju dočeka raširenih ruku, te je instruktorka joge Dorya imala prilike i da popije čaj sa kraljicom Elisabeth II i pokojnim princom Phillipom u zamku Vindzor.

Dve godine kasnije, Harry i Meghan su šokirali planetu kada su objavili svoje planove da se povuku sa viših dužnosti i preselili se u SAD, srećni što će glumica živeti bliže svojoj majci.

Međutim, lični život Meghan Markle odigrao je ulogu u odluci njene majke Dorije Ragland da napusti posao socijalne radnice na klinici za mentalno zdravlje u Los Anđelesu.

Dorya je donela vrlo tešku odluku da napusti posao na klinici jer je bilo mnogo poziva iz medija koji su tražili da razgovaraju s njom zbog udaje njene ćerke za princa Harrija“, kaže upućeni. “Za Doriju je to postalo previše i razmišljala je o odsustvu, ali je shvatila da će se interesovanje nastaviti tek nakon venčanja.

Prema izvoru, socijalna radnica je razmišljala o tome da “započne svoju privatnu praksu” i nastavlja da radi kao instruktor joge.

Nakon toga, prema izveštajima, majka Meghan Markle dobila je posao finansijskog direktora, sekretara kompanije, kao i izvršnog direktora u kompaniji za negu starijih osoba na Beverli Hilsu.

Dorya Ragland i dalje je izuzetno praćena kada god se pojavi na ulicama Los Anđelesa, a zanimljivo je videti kako i dalje neguje svoj specifičan stil, koji se umnogome razlikuje od propisanih elegantnih izgleda na svečanostima poput kraljevskog venčanja ili prijema kod britanske kraljice.

U galeriji pogledajte nekoliko najsvežijih fotografija majke Meghan Markle.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije