Harper's Bazaar Srbija

Minimalistički stajling Selene Gomez

Pored promocije svog novog albuma Rare i uloge koju ima u porodičnom filmu Dolittle, Selena zaista ima pretrpan raspored. Zahvaljujući poslu kojim se bavi, poznata glumica i pevačica se često pojavljuje u javnosti, što njoj i njenom stilisti pruža dosta mogućnosti da pokažu koliko vole i poznaju modne trendove.

Tako je, pre neko jutro, stajling koji je Selena imala ostavio sve bez daha. Tačnije, ona je išla u ABC studio na snimanje emisije Live with Kelly, a za tu priliku je nosila odelo amsterdamskog brenda – Gauge 81.


Ovaj brend je osnovan pre nešto više od godinu dana, a iza njega stoje imena poput Monica Silva, Gijsje Ribbens i Fira Rietveld. Monica je kolumbijski modni dizajner, dok je Gijsje Ribbens urednica holandskog Vogue, a Fira je dizajnerka koja je radila i za Calvin Klein. Sve njihove neverovatne kreacije ovog brenda možete pronaći za manje od 500 američkih dolara.

Selena se odlučila za odelo tamnonarandžaste boje, ispod kog je nosila Victor Glemaud pleteni top, a celu odevnu kombinaciju je upotpunila Yuul Yie čizmama, kao i Jenny Bird alkama. Njen stajling je bio elegantan, minimalistički i sasvim je razumno zašto je Gomez privukla toliku medijsku pažnju.

Photo: Vogueworld

Najnovije