Najlepše stvari koje je George Clooney rekao o Amal zbog kojih smo se rastopili

"Šta god da nas je spojilo, ne mogu da budem ponosniji što sam baš njen muž."

George Clooney je živi primer da i “večiti mladoženja”, čak i nakon 50. godine, može da se po prvi put okuša u dugoočekivanoj ulozi oca i izgradi porodičnu sreću. Iako ni sam nije verovao u to, predivna supruga, poznata advokatica Amal Alamuddin, sada Clooney, uverila ga je u suprotno.

I dok gledamo najromantičnije fotografije ovog inspirativnog para, podsećamo se najlepših stvari koje je holivudski glumac izjavio o svojoj voljenoj supruzi.

“Ranije sam mislio da se nikada neću oženiti, da nikada neću imati decu – radiću, imam sjajne prijatelje, život mi je ispunjen. Međutim, nakon što sam oženio Amal i nakon što smo dobili decu, shvatio sam koliko mi je život zapravo bio prazan. Nikada do sada nisam bio u poziciji da mi je tuđi život beskrajno važniji od mog.”

“Trebalo mi je tri dana da shvatim da je Amal ona prava. Čim sam je upoznao bilo mi je jasno koliko je posebna i izuzetna. Pitao sam se da li ću ikada moći da se zabavljam sa njom.”

“Imamo to pravilo da nikada ne budemo razdvojeni duže od nedelju dana. Čak i tada, redovno se čujemo i održavamo bliskost, čak i ako smo na suprotnim krajevima sveta.”

“Ljudi su mislili da nećemo potrajati. Kako smo ih samo prevarili!”

“Izuzetno smo povezani. Ona je izvanredna žena!”

“Jedini način da nešto rešimo je – rvanje! Kada bi to bila intelektualna bitka – izgubio bih. Ona je najpametnija u našoj porodici.”

“Šta god da nas je spojilo, ne mogu da budem ponosniji što sam baš njen muž.”

“Imam nekoga sa kim mogu da pričam o bilo čemu i nekoga ko mi je važniji od bilo čega drugog.”

“Ona je neverovatno ljudsko biće, brižna je i čini se da je najpametnija osoba koju sam ikada sreo i ima sjajan smisao za humor… Postoji niz razloga zašto sam se zaljubio u nju. Uvek sam bio tako ponosan kad je vidim kako govori na Međunarodnom apelacionom sudu u Strazburu u odori… Veoma impresivno.”

“Znao sam prilično brzo da želim da provedem ostatak svog života sa Amal ali nikada nismo razgovarali o tome pa nije bilo poput: Hej, možda bi trebalo da se venčamo. Bukvalno sam se spustio na koleno ispred nje, a ona je samo ponavljala “Vau” – potpuno neočekivano. Samo je sedela i onda sam konačno morao da kažem: Slušaj, imam 52 godine i na kolenu sam oko 28 minuta, pa moram da dobijem odgovor ili ću povrediti kuk. Možda neću moći da ustanem.”

“Upoznao sam nekoga za koga bih apsolutno dao svoj život.”

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Najnovije