Novogodišnja čestitka kraljevske porodice: Šta poručuju svedenošću?

Dok svet sa nestrpljenjem isčekuje drugi deo dokumentarca Harry

Dok svet čeka drugi deo Harry&Meghan dokumentarca o životu izbeglog royal para, kraljevska porodica odlučila je da novom objavom oduševi javnost: božićnom čestitkom. Nekima bi se možda učinilo da se vreme ova dva događaja namerno podudara, ali William i Kate samo su se pridržavali običaja. Zar ne?

Njihova kraljevska visočanstva, uključujući prinčeve Georgea i Louisa i princezu Charlotte, slikao je fotograf Matt Porteous dok šetaju seoskim imanjem – sve petoro držeći se za ruke u istom redu. Poruka koju su želeli da pošalju, osim preslatke novogodišnje čestitke? Ujedinjen klan Velsa, koji ne predstavlja ništa drugo do jedinstvenog fronta, ostaje miran i nastavlja dalje.

Slika porodične harmonije nudi prikaz princa i princeze od Velsa u njihovim najležernijim izdanjima, (nakon nekoliko glamuroznih pojavljivanja poslednjih nedelja), obučeni u farmerke, patike i basic košulje, dok deca sijaju u uparenom džinsu između roditelja.

Ovo možda jeste prvi Božić bez kraljice, ali porodica ostaje verna pravilima koje je Njeno Veličanstvo postavilo i zadržava tihi stoicizam dok se suočava sa nemirnim ciklusima vesti. Zaista srećni praznici od kraljevske porodice!

Foto: Profimedia, Instagram

PRiredila: T.M.

Najnovije