Rihanna je postala najpraćenija žena na Twitteru

Znate li koga je skinula sa trona?

Iako nije aktivna na Twitteru, već ga periodično koristi (uglavnom za promociju modnog brenda Fenty x Savage i beauty brenda Fenty), Rihanna je upravo postala najpraćenija žena na ovoj platformi.

Dok pišemo ovaj članak broj pratilaca preduzetnice i pevačice na Twitteru iznosi 108, 2 miliona pratilaca, što je trenutno za 5 hiljada više nego što ima Katy Perry, do juče najpraćenija žena na ovoj mreži. 

 

Kao najpraćenija žena, Rihanna ima manje pratilaca od Elona Muska, Baracka Obame i Justina Biebera, koji su na prvom, drugom i trećem mestu (s tim da Musk i poseduje Twitter). Nakon Rihanne nalaze se Perry, Christiano Ronaldo (ubedljivo najpraćenija osoba na Instagramu sa 575 miliona) i Taylor Swift.

Rihannin broj pratilaca se u poslednje vreme povećao verovatno iz nekoliko razloga, koji definitivno nisu muzički pošto je zvezda poslednji put izdala album pre sedam godina (Anti), a to su njen nastup na polufinalu Super Bowla u februaru, njen nastup na Dodeli Oskara i vesti o drugoj trudnoći. Zanimljivo je i to da Rihanna u poslednje vreme na društvenim mrežama kači sadržaj iz privatnog života, njen Instagram bogat je snimcima sina kojeg je dobila sa reperom Asapom Rockyjem u maju 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, Twitter 

 

Najnovije