Rosie Huntington-Whiteley lansirala seriju “About Face”

“Kozmetičkom industrijom dominiraju veliki konglomerati. Taj poslovni model je zastareo, mora da se menja.”

Nakon što je započela velike kampanje od Hourglassa do Hugo Bossa, stvorila je sopstvenu liniju šminke za Marks & Spencer i pokrenula svoju platformu za lepotu, Rose Inc., britanska manekenka je više nego zaslužila kvalifikaciju za ličnost koja menja pravila igre i transformiše postulate industrije lepote.

Tokom bogate karijere u svetu mode, koju neizostavno prati makeup, engleska manekenka i supermodel ovladala je svim veštinama koje se u njenoj profesiji podrazumevaju, te ne čudi što je svoj dalji poslovni put usmerila na kozmetičku industriju. Kao zaštitno lice mnogih beauty brendova i ambasador uglednih kuća lepote, Rosie Huntington je sama po sebi lepota lepote. 

Sada, ona je rešila da ode korak dalje i svoje beauty iskustvo prenese na mali ekran, sa serijom pod nazivom “About Face”, koja je dostupna na streaming platformi Kuibi.

Prva epizoda je prikazana pre nekoliko dana, a šestodelna mini-serija prati Rosie dok razgovara sa najuticajnijim ljudima kozmetičke industrije, otkrivajući: kako su započeli, ko im je pomogao na putu uspeha (u nekim slučajevima ko nije) i kako ceo taj svet funkcioniše. “Kada sam pokrenula web stranicu za ulepšavanje, naučila sam mnogo o ljudima koji stoje iza brendova i njihovim proizvodima, i brzo je postalo očigledno da sam samo zagrebala površinu”, rekla je Huntington-Whiteley za “Refineri29”.

Njen cilj je da serijom “About Face” inspiriše nove generacije ljubitelja sveta lepote.

“Već dugo vremena kozmetičkom industrijom dominiraju veliki konglomerati koji kontrolišu proizvodnju, distribuciju i plasiranje beauty brendova na tržište”, rekla je Huntington-Whiteley, istakavši da je taj poslovni model zastareo i da je potrebno da se menja.

U serijalu “About Face”, Rosie putuje zemljom da bi razgovarala sa najuticajnijim imenima industrije lepote, od osnivač carstva “Huda Beauty”, ljudi koji stoje iza brenda Glossier, i još mnogo drugih, uključujući Kylie Jenner.

Najnovije