Harper's Bazaar Srbija

Šta su nosili poznati na premijeri treće sezone serije Bridgerton

Naš favorit je definitivno Nicola Coughlan

Bridgerton

Dugo očekivana treća sezona serije Bridgerton imala je premijeru sinoć u Njujorku, predstavljajući predivan prikaz čipke, korseta i šljokica. Treća sezona serije Bridgerton sve je bliža. Glumačka postava ove popularne serije se okupila na crvenom tepihu za premijeru u Njujorku. Iako je svaka prethodna sezona serije bila dugo očekivani događaj, čini se da sezonu 3 iščekuje više fanova nego ikad ranije.Nadolazeća sezona prati razvijajuću romansu između Penelope Featherington i Colina Bridgertona. Penalopa je najbolja prijateljica Eloise Bridgerton i tajna autorka trač tabloida Lady Whistledown. Par je razmenjivao flertovanje i žudne pogleda u prethodnim sezonama, ali je neizbežna veza postavljena da se dogodi u trećoj sezoni.

Nicola Coughlan i Luke Newton, glumci koji igraju Penelopu i Colina, svakako su bili zvezde večeri na crvenom tepihu. Ovom prilikom su pružili fanovima uvid u svoju hemiju, koja izgleda da je procvetala i van ekrana. Ostali voljeni članovi glumačke postave, uključujući Jonathana Baileay, Simone Ashley, Adjoa Andoh, i Claudiu Jessie, takođe su napravili primetna pojavljivanja na događaju.

Coughlan je nosila predivnu belu haljinu bez ramena, napravljenu po meri za zvezdu od strane Danielle Frankel. Upotpunjujući izgled, glumica iz serije Bridgerton nosila je bele rukavice do lakata, savršeno odgovarajući visokom damom koju tumači u seriji. Nicola Coughlan je nosila svoju plavu kosu, dugu i ravnu i zaokružila svoj beauty izgled hrabrim crvenim ružem.

Luke Newton je prošao kroz neku vrstu renesanse stila od završetka druge sezone serije. Nosio je crveno-crnu kariranu jaknu skraćenih rukava. Hrabar izgled za crveni tepih koji je upario sa elegantnim crnim pantalonama i besprekornom belom košuljom. Zvezda je takođe nosila svežu frizuru na crvenom tepihu, koja je izgledala samo malo kraća od njegove kose u trejlerima i najavama za treću sezonu.

Pogledajte sve izglede sezone na premijeri treće sezone serije Bridgerton na crvenom tepihu u Njujorku. Sa zadivljujućim izgledima svih vaših omiljenih članova glumačke postave.

Foto: Profimedia

Najnovije