Harper's Bazaar Srbija

Svi romantični detalji sa (drugog) venčanja Jennifer Lopez i Ben Afflecka

Nije bilo šanse da će se Bennifer zadovoljiti samo jednim venčanjem.

Možda su Jennifer Lopez i Ben Affleck razmenili bračne zavete u julu, tokom intimne ceremonije u Las Vegasu, no par koji je dao sebi drugu šansu posle 17 godina, nikako nije mogao da ostane na samo jednom venčanju.

Drugo venčanje odigrano je na raskošnom Benovom imanju u Džordžiji, tokom čitavog vikenda, od 19-21. avgusta, sa probnom večerom u petak, zvaničnom ceremonijom u subotu, te roštiljem i piknikom u nedelju. Slatko!

Mladina haljina iz snova

J.Lo nosila je Ralph Lauren venčanicu voluminoznih rukava i otvorenih leđa, koja je pratila liniju tela do bokova a potom se širila u slojeve lepršavih volana, do poda.  Dugačkim belim velom donela je dramatičan momenat čitavog izgledu.

Ben je koordinisao izgled sa svojom nevestom, belim smokingom, košuljom sa klasičnom leptir mašnom i crnim pantalonama.

White wedding

Par nije bio usamljen u svojoj kolor-šemi, već su i sve prisutne zvanice bile odevene u belo. Ova estetika prenešena je na čitavo venčanje, što je uključivalo bele stolice, belu stazu do oltara, beli klavir, i ostalu dekoraciju.

Među zvanicama, pored njihove dece i porodica, našli su se i Benov najbolji drug i glumac Matt Damon sa ženom Lucianom Barroso, reditelj Kevin Smith sa ženom Jennifer, i Jason Mewes sa Jordan Monsanto. Holivudski agent Patrick Whitesell sa ženom Piom Miller, takođe je bio prisutan.

Sve fotografije sa venčanja Bennifer pogledajte u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Najnovije